برنامه های c++ ؛ تمرین 6 و 8

سلام !

اینم برنامه های درس c++  تمرین 6 و 8 فصل سوم + یک برنامه که کار هر 4 برنامه رو انجام میده !

http://freedoom.persiangig.com/c++/c++.rar

خواهشا" سورس رو کپی نکنید . اگه خواستید استفاده کنید یکم تغییر بدینش !

ممنون

پسورد فایل : www.freedoom.orQ.ir






کامپایلر های رایگان برای زبانهای برنامه نویسی C/C++ , C# , Assembly

 

Programming 

 

همیشه از این حرصم میگیره که توی دانشگاه های کشور که باید جدیدترین متودها برای هر زمینه‌ای رو تدریس کنن, هنوز چسبیدن به روش ها و ابزارهای از رده خارج و پر از اشکال که حد اقل بر میگرده به ۱۵ تا ۲۰ سال پیش دنیا. مثلا در رشته خود من که نرم افزار هست هنوز از کامپایلر قدیمی Turbo C/C++ اونم تحت داس به وفور استفاده میشه.

واقعا جای تأسف داره که به دانشجوی های این مملکت اینطوری دارن درس میدن.

خوب این بحث من برای دانشجو هایی هست که به صورت هدف دار وارد رشته نرم افزار شدن و همینطوری سوری وارد این رشته نشدن. به طور دقیقتر این پست مخصوص دوستانی هست که حداقل میدونن استفاده از نرم‌افزارهای به روز چیه!

برای شروع اول میریم سراغ کامپایلرهای مخصوص زبان C/C++:

C/C++ Compilers and IDEs:

Borland C++ 5.5: این کامپایلر که یکی از معروف ترین کامپایلرهای زبان C++ هست رو میتونید به صورت رایگان(قانونی) از این آدرس دانلود بفرمایید. به خاطر داشته باشید ابتدا باید در سایت مقصد ثبت نام کنید تا بتونید از قسمت دانلود استفاده کنید. ثبت در سایت کاملا رایگان است.

Dev-C++: این محیط توسعه یا IDE نرم افزار مورد علاقه منه که با یک ویرایشگر پیشرفته کار برنامه نویسی رو بسیار راحت کرده. کافیه برنامه تون رو بنویسید و از داخل محیط ویراشگر میتونید اونو کامپایل کنید. بسیار راحت! این برنامه به صورت رایگان از این آدرس در دسترس میباشد.

GCC(GNU Compiler Collection): این کامپایلر رایگان و متن باز از نظر من و خیلیای دیگه از به روز ترین و استاندارد ترین کامپایلرهای  زبان C و مشتقات اون هست. از همین رو کامپایلر پیشفرض اکثر توضیع های لینوکسی انتخاب شده. اگر بخواید به تنهایی از این کامپایلر استفاده کنید کمی پیچیده میشه. اما هستند نرم‌افزارهایی که از این کامپایل به صورت پیشفرض استفاده میکنند, مثل نرم افزار Dev-C++ که در بالا معرفی شد. میتونید GCC رو از این آدرس دریافت کنید.

LCC-Win: یک ویرایشگر/کامپایلر زبان C که مخصوص پلتفورم ویندوز هستش. برای دانلود به این صفحه مراجعه کنید.

Intel C++ Compiler: این هم کامپایلر C++ از شرکت معظم اینتل مخصوص لینوکس. رایگان برای استفاده غیر تجاری. به این آدرس مراجعه کنید.

Free Assemblers:

RosAsm: یک اسمبلر عالی و رایگان که قابلیتهای بسیاری از جمله محیط ویرایشگر رو درخودش جای داده. برای دانلود به این صفحه مراجعه کنید.

Go Tools: اسمبلر Go Tools! ساده و کارآ. برای دانلود به این آدرس برید.

Free C# Compiler:

C# هم یکی دیگه از زبانهایی هستش که خیلیا فکر میکنن چون ساخته مایکروسافته فقط باید توی Visual Studio ازش استفاده کرد. در زیر تعدادی از ابزارهای رایگان C# رو معرفی میکنم.

Microsoft Visual C# 2010 Express: این برنامه یکی از زیر مجموعه های Visual Studio هست که به نسخه Express معروفه و کاملا رایگانه و نیاز به هیچ گونه کرک و قفل شکستنی نداره. فرقش با نسخه Professional هم اینه یک سری قابلیتها رو کمتر داره. برای دانلود به این صفحه مراجعه کنید.

The Mono C# Compiler: این کامپایلر بر پایه کامپایلر مایکروسافت هستش و مخصوص سیستم های لینوکس هست. برای دانلود به این صفحه مراجعه کنید.

سخن آخر

هدف من از معرفی این مجموعه یاد آوری این هست که در علوم مربوط به کامپیوتر به هیچ وجه محدود به چیزی نیستیم که بهمون گفته میشه. فقط کافیه کمی کنجکاو و جسور باشید تا ببینید که میتونید از خیلی از استادانی که توی دانشگاه ها تدریس میکنند جلو بزنید.






یک برنامه c++

 

برنامه ای که یک کارکتر را از ورودی گرفته و کد ASCII مربوط به آن را در خروجی چاپ میکند

 

http://freedoom.persiangig.com/c++/Char.exe

Password: www.freedoom.orq.ir

برای اجرای برنامه بعد از اجرای فایل zip .محتویات داخل فایل text را در برنامه c++ کپی کنید.






گزارش تخلف
بعدی